Golden Star City Resort 4* – Perea

Golden Star Citi Resort je butik hotel sa 4 zvezdice (koji je dobio oznaku Boutikue Hotel® od strane HCH) koji se nalazi na plaži Perea nagrađenoj plavom zastavom, samo nekoliko minuta udaljen od istorijskog centra Soluna.

Opis i filozofija hotela
Takođe je vredno napomenuti da je hotel dobio sertifikat “Boutikue Hotel” od strane Helenske hotelske komore. Hotel nudi osam različitih tipova soba koje obećavaju da će vam pružiti apsolutnu relaksaciju i spokoj. Sve sobe nude širok spektar objekata i usluga dizajniranih da nadmaše vaša očekivanja, kao i da dožive autentično grčko gostoprimstvo na solunskoj rivijeri.
U Golden Star Citi Resortu, poznavajući sve korisne sastojke doručka, nudimo širok izbor grčkih i mediteranskih proizvoda kao deo programa Greek Breakfast®. Među njima su: čuvene solunske pite, čuveni solunski kulouri i, naravno, paleta ručno rađenih poslastica koje svakodnevno uređuje naš glavni kuvar.

Perea je mesto za posetioce koji žele da bukvalno na plaži uživaju u kristalno čistoj plavoj vodi, zlatnom pesku, sanjivim zalascima sunca, sveže ribe, tradicionalnih jela i uzo predjela uz lokalno piće cipuro. Tradicionalna šetnja ili vožnja plažom takođe će biti jedinstveno iskustvo. Ova peščana plaža dugačka 7,5 km privlači sve veći broj posetilaca, koja je nagrađena plavim zastavama i ima spasilačku zaštitu.

Perea je idealan izbor ne samo za letnji odmor, gradske odmore, istorijske i kulturne ture, vellness grupe ili romantične kapije, već i za MICE poslovna putovanja zbog svoje neverovatne lokacije i prelepog pogleda na planinu Olimp, zaliv Termaikos i grad Solun.


IZVOR: goldenstarhotel.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.