Grand Park Lara Hotel 4* – Antalija

Položaj hotela: hotel se nalazi 14 km od aerodroma u Antaliji, a od centra grada udaljen je 16 km. Izgrađen je 2013. godine i obuhvata površinu od 35.000 m².
Plaža: hotel je udaljen 200 metara od peščane plaže do koje se prelazi ulica. Za goste hotela obezbeđene su ležaljke, suncobrani, dušeci i bar na plaži (besplatno). Peškiri za plažu se dobijaju uz karticu.
Sobe: U hotelskom kompleksu postoji osam zgrada koje imaju ukupno 896 smeštajnih jedinica.
Standardne sobe su površine oko 22 m² (max 2 odrasle + dete ), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Treći ležaj može biti standardni ležaj ili sofa ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje. Nemaju terasu ili balkon.
Sve sobe imaju kupatilo sa fenom za sušenje kose, individualni klima uređaj, sef (plaća se), televizor, telefon, mini bar (besplatno), WiFi (plaća se). Hotelski sadržaji: glavni restoran, a’la carte restoran (sa 4 različite kuhinje: italijanskom, kineskom, turskom i gril – plaćaju se), dijetalni i vegetarijanski meni, 7 barova, konferencijska sala, 4 spoljašnja bazena, 4 tobogana, spa centar, parna soba, tursko kupatilo, aerobik, teretana, stoni tenis, pikado, muzika uživo, animacija, dečije igralište, dečiji klub (4-12 godina), dečiji bazen. Uz doplatu: doktor, dadilja, internet kafe, video igre, bilijar, motorni sportovi na vodi, masaža, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, sef, mini bar, room servis, Wi Fi, bilijar, sladoled, turska kafa, sveže ceđeni sokovi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, kokteli, telefon/fax, tursko kupatilo i sauna, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge. Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera), užina, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Napomena: dobar odnos cene i kvaliteta. Preporuka zbog blizine aerodroma.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.