GRAVITY HOTEL & AQUA PARK SAHL HASHEESH 5*

Lokacija:

Moderan, novosagrađeni hotelski kompleks Gravity hotel & Aquapark Sahl Hasheesh, nalazi se u Sahl Hašišu, na šetalištu uz more i na sopstvenoj peščanoj plaži (dužine 220 m) sa koralnim grebenima do kojih se dolazi pontonom. Plažu Gravity hotel & Aquapark Sahl Hasheesh karakteriše izražena smena plime i oseke, te je plićak znatan. Gravity hotel & Aquapark Sahl Hasheesh je udaljen 28 km od centra Hurgade (Sakala) i 25 km od aerodroma Hurgada. Kompleks Gravity Sahl Hasheesh je izradjen na oko 30 ha površine i obuhvata tri dela: Ocean Breeze Apartmants (glavna zgrada), Ocean Breeze Villas i Sun Gate Residence.

Sobe:

Gravity hotel & Aquapark Sahl Hasheesh čini glavna zgrada na 6 spratova i smeštajne jedinice tipa vila i bungalova, ukupno  423. Svaka soba ili suite ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, panoramski prozor do poda, balkon ili terasu.U ponudi turističke agencije Odeon World Travel se nalaze:  superior sobe (28m2), family sobe (45m2, jedna prostorija, panoramski prozor do poda, bez terase), family standard sobe (48m2, spavaća soba, dnevni boravak sa sofom, terasa), junior suite (48 m2 panoramski prozor do poda, bez terase), suite (48 m2, terasa), standard sobe u villama 30-40 m2, terasa.

Sadržaj:

Gravity hotel & Aquapark Sahl Hasheesh pored glavnog restorana, svojim gostima nude i nekoliko a la carte restorana: azijski, orientalni, italijanski i meksičko/brazilski, 7 barova, diskoteka, menjačnica, nekoliko prodavnica, servis za pranje i peglanje, rent a car servis.

Sport i zabava:

U Gravity hotel & Aquapark Sahl Hasheesh sportski sadržaj kompleksa čini 7 spoljašnjih bazena (površine 4.800 m2), jedan se dogreva u zimskom periodu, bazen za decu, stoni tenis, bilijar, spa centar (8 prostorija za masažu i razne tretmane, sauna, parno i tursko kupatilo, đakuzi na otvorenom, salon lepote), teretana, klub za decu 4-12 godina, dečije igralište, tim za animaciju. Gosti hotela Gravity Sahl Hasheesh koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. Gostima je na raspolaganju Aquapark.

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.