Hanioti Grand Otel 4* – Hanioti

Primorsko selo Hanioti, skoro na ivici rta Kasandra, jedno je od najpopularnijih letovališta na Halkidikiju. Ima sve vrste prodavnica, banaka, apoteka, restorana, taverni, kafeterija, igrališta, pabova, noćnih klubova itd.

Nalazi se od grada Soluna 115 km i od međunarodnog aerodroma Makedonija 100 km. Nalazi se na putnoj mreži sa brzim i lakim pristupom Halkidikiju. Područje ima divnu klimu sa velikom sunčevom svetlošću, idiličnim zalascima sunca, čistim horizontom, borovim šumama i maslinicima. Peščana plaža ispred hotela se svakog leta pretvara u moderno uređenu plažu sa ležaljkama, suncobranima i beach barom. Pesak završava u čistom moru, nagrađen plavom zastavom.

Usluge:
Recepcija – recepcija 24 sata
Lounge
Lift
Restoran
Bazen i bar na bazenu
Beach Bar
Igralište za decu
Teretana
Menjačnica
Iznajmljivanje automobila, motocikala, bicikala i čamaca
Sef za čuvanje vrednosti
Hotel ima 2 vrste pansiona «POLU pansion PLUS» (sa doručkom i večerom) i «ALL INCLUSIVE» (doručak, ručak, večera i druge pogodnosti).
Svi delovi hotela, sobe i javni prostori imaju pristup bežičnom internetu uz malu doplatu
Taksi služba
Perionica
Igre, stoni tenis,
Masaža (uz doplatu)
Iznajmljivanje opreme za vodene sportove tokom letnjih meseci
Peškiri za bazen (besplatno za All inclusive)
Informacioni pult
Transfer hotelskim autobusom
Grčke večeri uz muziku, pesmu i igru
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

IZVOR: grandotel.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.