Hanioti Grand Victoria 3* – Hanioti

Moderan hotel GRAND VICTORIA HOTEL nalazi se u Haniotiju na prvom kraku Halkidikija (Kasandra) na oko 100 km od aerodroma “Makedonija” u Solunu. Nalazi se na glavnom putu u Haniotiju sa brzim i lakim pristupom na Halkidikiju.

Smešten na mestu sa lakim pristupom centru sela, pružajući osećaj izolovanosti od buke i saobraćaja.
Mesto je neverovatno sa prelepim, peščanim plažama pogodnim za kupanje i puno zelenila, cveća i borova. U neposrednoj blizini hotela fantastična peščana plaža, poziva vas da se rashladite.

Hanioti je kosmopolitsko letovalište sa svim vrstama prodavnica, banaka, apoteka, frizerskih salona, restorana, taverni, kafeterija, igrališta, pabova, noćnih klubova itd. Posebno popularan među mladima, ali i dalje privlači domaćine, kao glavna turistička destinacija.

Usluge hotela:
Recepcija – recepcija 24 sata
Informacioni pult
Restoran
Pool & Pool bar
Dečiji bazen
Igralište za decu
Perionica
Sef za čuvanje vrednosti
Hotel ima 2 vrste ishrane «POLU pansion PLUS» (sa doručkom i večerom) i «ALL INCLUSIVE» (doručak, ručak, večera i druge pogodnosti).
Svi delovi hotela, sobe i javni prostori imaju pristup bežičnom internetu uz malu doplatu
Menjačnica
Taksi služba
Masaža (uz doplatu)
Iznajmljivanje opreme za vodene sportove tokom letnjih meseci
Transfer hotelskim autobusom
Parking
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.


IZVOR: grandotel.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.