Hawaii Suite Beach Hotel 3* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u Alanji, udaljen je od centra grada oko 1,5 km, a od aerodroma u Antaliji 120 km.
Plaža: peščano-šljunkovita Kejkubat plaža je udaljena 50 m od hotela (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu nisu dostupni.
Sobe: hotel raspolaže sa 55 soba, raspoređenih u dve zgrade.
Standardne sobe (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski ili dva odvojena ležaja, dodatni ležaj su sofa ili fotelja na rasklapanje.
Family sobe (max 2 odrasle + 2 dece + beba ili 5 odraslih), sadrže spavaću i dnevnu sobu.
Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, individualnu klimu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), balkon.
Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, bar na bazenu (uz doplatu), spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena (uz doplatu), tursko kupatilo i sauna (uz doplatu), wi-fi internet u lobiju hotela (besplatno).
Uz doplatu: svi sportovi na vodi, bilijar, stoni tenis, sauna, tursko kupatilo, ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena, sva pića u barovima, telefon, doktor, sladoled, turska kafa, espresso, cappuccino, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera), kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (prema pravilima hotela).
Napomena: hotel je smešten u centru Alanje i gostima pruža mogućnost da dođu do bilo kakvih aktivnosti ili usluga u svako doba. Odličan je za društva i porodice, zbog veličina soba.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.