Heaven Beach Resort & Spa 5 * – Side

Položaj hotela: hotel se nalazi u Sideu, u regiji Kizilagac. Udaljen je 10 km od Manavgata i 90 km od aerodroma Antalija.
Plaža: privatna peščano- šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz rezervaciju unapred i doplatu.
Sobe: hotel Heaven Beach Resort & SPA 5* raspolaže sa 263 smeštajne jedinice.
Standardne sobe su površine oko 30 m² (max 3 odrasle), sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Svaka soba ima  kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, SAT LCD TV i muzičke kanale, laminat, balkon. Wi-Fi internet je bez doplate. Hotelski sadržaj: glavni restoran, A’la Carte restorani uz rezervaciju, jednom tokom boravka (Lalezar – turski, Cielo A’la Carte – italijanski, Tanuki – dalekoistočna kuhinja, Elysium- riblji A’la carte), barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko klub,otvoreni i zatvoreni bazeni, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika , zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana, večernji šou program. Uz doplatu: usluga lekara, frizer, telefon, fax,usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, usluga peglanja, šoping centar, rent-a-car, sportovi na vodi, SPA & salon lepote, masaža,škola ronjenja, bilijar, kuglanje, kompjuterske igre, pojedina uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge. Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, kafa, kolači i sladoled (u određenim satima), turska kafa, kokteli, noćna supa, domaća i pojedina strana alkoholna i bezalkoholna pića. Napomena: hotel renoviran 2019., dobar odnos cene i kvaliteta.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.