HMA Apart Hotel 3* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u centru Alanje i oko 125 km od aerodroma u Antaliji.
Plaža: hotel je udaljen od najbliže plaže oko 900 m, a od Kleoptrine plaže oko 2,5 km. Ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu.
Sobe: hotel raspolaže sa 40 soba tipa studija i apartmana.
Standardni apartman je površine do 35-45 m² (max 3 odrasle + 2 dece ili 4 odrasle). Sadrži francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj je sofa. Apartman se sastoji iz kuhinjskog dela i odvojene spavaće sobe.
Smeštajne jedinice su lepo dekorisane, imaju kupatilo sa tušem, fen za kosu, individualnu klimu (uz doplatu), sef (uz doplatu),TV, telefon, kuhinju sa osnovnim posuđem, balkon sa dve stolice i stolom.
Hotelski sadržaj: restoran, bar, otvoren bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena (besplatno), wi-fi internet u lobiju besplatno.
Uz doplatu: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sef, klima uređaj.
Usluga: RO Najam – najam smeštajne jedinice. Uz doplatu doručak – buffet servis (samoposluživanje).
Napomena: Apartmani su pogodni za porodice ili osobe koje žele da bude u centru zbivanja i vole aktivan odmor.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.