Holiday Park Resort Hotel 5* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u regiji Okurčalar. Od Alanje je udaljen 35 km, a 85 km od aerodroma u Antaliji. Izgradjen je 2001. godine i zauzima površinu od 11.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu. Peškiri za plažu uz depozit, zamena peškira se plaća.
Sobe: hotel raspolaže sa 268 soba.
Standardne sobe su površine oko 25-29 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Family sobe su površine oko 35 m² (max 3 odrasle + dete ili 4 odrasle), sadrže francuski ležaj i dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo (tuš kabina ili kada), fen, individualnu klimu, mini bar (voda na dan dolaska), TV, telefon, balkon/terasu, sef (uz doplatu). Sobe su standardne sa pogledom na kopno ili family (porodične) sobe.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, a la carte restoran, snack restoran kod bazena, 4 bara, otvoreni bazeni za odrasle i decu, 3 tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, pikado, stoni tenis, odbojka, animacija za odrasle i decu, mini klub (4-12 god.).
Uz doplatu:  room servis, bilijar, internet kafe, osvetljenje za teniske terene, masaža, frizer, rent a car, sale za sastanke, prodavnice, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića i sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sladoled, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, čaj, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: kompaktna regija, za sve tipove gostiju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.