Hotel Aenos 4* – Argostoli

Lokacija:

smešten na 5 minuta vožnje od Lasija, Aenos Hotel Argostoli nudi panoramski pogled na trg. Luka Argostoli je nedaleko od objekta, a laguna Argostoli udaljena je oko 200 m. Do centra Argostolija se stiže za svega par minuta laganim hodom. Hotel se nalazi pored Muzeja fondacije Focas-Cosmetatos. Hotel Aenos se nalazi na nekoliko minuta vožnje od plaže Fanari. Od međunarodnog aerodroma udaljen je oko 7 km.

Sobe:

sobe hotela Aenos moderno su uređene i imaju smart TV, svetlo za čitanje pored kreveta i toaletni pribor u kupatilu. Većina soba poseduje sopstveni balkon sa kojeg se pruža pogled na glavni trg i luku Argostoli.
Klasična dvokrevetna soba: površina sobe od 18m², idealna za parove ili prijatelje. Sastoji se od spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, mini bar, kupatilo sa tuš kabinom. Soba ima fen za kosu, sef, kablovsku TV, Wi-Fi, AC. Opremljen balkon izuzetno mali, više kao francuski. Ove smeštajne jedinice prihvataju maksimalno dve odrasle osobe.

Sadržaj:

hotel Aenos sadrži recepciju, restoran, internet, terasu i bar na krovu sa panoramskim pogledom na grad. Besplatan javni parking je moguć u blizini.

Usluga:

noćenje sa doručkom (švedski sto).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.