Hotel Al Mare 3* – Polihrono

Hotel Al Mare*** superior nalazi se na prvom od tri prsta Halkidikija, jednom od najpopularnijih turističkih regiona u istočnom Mediteranu.

Al Mare je atraktivna turistička destinacija. Hotel se nalazi na idealnoj lokaciji, uz samu obalu mora, okružen mirom i tišinom borove šume. Solun i solunski aerodrom udaljeni su 85 km, dok je mali živopisni grad Polihrono udaljen oko 2 km. Al Mare nudi odlične mogućnosti za odmor, daleko od gradske gužve, mogućnosti za razgledanje obližnjih arheoloških nalazišta, banja i netaknute prirode. Međutim, ako ste više zainteresovani za aktivan odmor, u blizini hotela je i zona noćnog kluba i taverni (tradicionalni grčki restorani).

Al Mare Beach Bar je savršeno mesto za kombinovanje opuštanja i zabave. U okviru bara nalazi se bazen sa slatkom vodom. Bar se nalazi na privatnoj plaži hotela, potpuno opremljen suncobranima i ležaljkama. Bar je jedan od najlepših barova u regionu koji nudi sve vrste kvalitetne kafe, alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i lagane zalogaje.

Al Mare a-la-carte restoran izaći će u susret ukusu svakog gosta koji nudi meni tradicionalnih grčkih jela, ali i meni evropskih jela.

Recepcija radi svakog dana od 7:00 do 22:00. Nudimo organizaciju dnevnih izleta, transfer do i sa aerodroma u Solunu, usluge fotokopiranja, usluge faksa itd.

Al Mare tim je u mogućnosti da organizuje sve vrste proslava/događaja (dečiji rođendani, privatni prijemi, zabave). Bar Al Mare i veličanstvena peščana plaža su idealno mesto za vaše venčanje ili privatnu večeru uz sveće, uz najlepši zalazak sunca ikada.


IZVOR: almare-hotel.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.