Hotel Apostolata Island Resort & Spa 5* – Skala

Lokacija:

ovaj predivan hotel, vrhunske usluge, nalazi se na blagoj padini okrenutoj prema moru i svojim jedinstvenim arhitektonskim rešenjima, uklopljen je u izvanredan prirodni ambijent oplemenjen negovanim cvetnim parkovima, mediteranskim i tropskim rastinjem. Nalazi se u jugoistočnom delu ostrva, 4 km od šarmatnog letovališta Skala i 7 km od lučkog mesta Poros koje povezuje ostrvo sa kopnenim delom Grčke.

Sobe:

hotel ima 166 pažljivo dizajniranih standardnih i superior soba, većina je okrenuta prema moru i sadrže: centralnu klimu, TV i muzičke kanale, mini frižider, telefon, wi-fi internet uz doplatu, sef, fen, kupatilo, balkon.

Sadržaj:

glavni hotelski restoran i dva a la carte restorana sa mediteranskom ili grčkom kuhinjom, tri bara, veliki otvoreni bazen, dužine 60m, sa delom za decu, ležaljkama i suncobranima, najveći i najopremljeniji spa i fitness centar na ostrvu sa zatvorenim bazenom (raznovrsne usluge se posebno plaćaju), igraonice za decu, animacija, teniski tereni, do plaže se stiže posebnom stazom sa blagom padinom, udaljena je od hotela oko 130m. Peškiri za bazen i plažu uz depozit, wi-fi internet.

Usluga:

polupansion – doručak i večera – buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.