Hotel Atrium Skiathos 4* – Agia Paraskevi

Lokacija:

hotel Atrium Skiathos se nalazi na uzvišenju, okružen borovom šumom, iznad jedne od najpoznatijih plaža na ostrvu Agia Pareskevi – Platanias. Glavni grad ostrva je od hotela udaljen 9 km, a luka 10 km. Međunarodni aerodrom na Skijatosu se nalazi na 11 km od hotela. Autobuska stanica sa koje saobraća lokalni autobus je na 150 m od hotela. Jedinstveno dizajniran kompleks predstavlja arhitektonski dragulj koji spaja tradicionalno sa modernim stilom. Preporuka je svima koji žele vrhunski odmor.

Sobe:

hotel raspolaže sa 75 soba koje su podeljene u nekoliko tipova.
Standardna dvokrevetna soba (dvokrevetna soba SV) ima pogled na more i površine je oko 22 m2. U standardnu dvokrevetnu sobu se mogu smestiti dve odrasle osobe.Standardna dvokrevetna soba
(dvokrevetna soba garden jacuzzi) koja ima đakuzi u bašti predviđena je za smeštaj dve odrasle osobe i jednog deteta do 12 godina. Ovaj tip sobe ima pogled na baštu i površine je oko 26 m2.
Junior suite ima pogled na more, površine je između 28 – 34 m2 i predviđen za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece. Junior suite sa pogledom na more i privatnim bazenom sastoji se iz dnevne sobe iz koje se nastavlja spavaći deo i predstavlja jedinstvenu celinu u kojoj mogu boraviti dve odrasle osobe i dvoje dece. Sve sobe imaju: kupatilo, klima uređaj, Wi-Fi internet, SAT TV, telefon, balkon ili terasu.

Sadržaj:

u sklopu hotela se nalazi otvoreni bazen pored koga su postavljene ležaljke, suncobrani i peškiri, odmah pored bazena se nalazi i restoran u kome se poslužuju doručak i večera, taverna u kojoj je predviđeno posluživanje ručka sa panoramskim pogledom na Egejsko more, bar pored bazena, recepcija, parking, prodavnica suvenira, juvelirnica, piano bar, bilijar, igraonica, sauna i fitnes centar. Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u celom hotelu. Kućni ljubimci su dozvoljeni na zahtev.

Usluga:

noćenje sa doručkom ili polupansion (buffet servis – samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.