Hotel Avaton 4* – Megali Ammos

Lokacija:

smešten je u lepom ambijentu, okružen zelenilom. Na 350 m od hotela je plaža Megali Amos na kojoj se nalaze brojni barovi i taverne. Glavni grad je udaljen oko 1 km, a aerodrom oko 2,7 km. Autobuska stanica se nalazi na 50 m od hotela, odakle kreće lokalni autobus do najpoznatijih plaža na ostrvu.

Sobe:

hotel raspolaže sa nekoliko različitih tipova smeštajnih jedinica (standard, superior i deluxe). Sve sobe mogu imati pogled na bazen, baštu ili planinu. Sobe imaju klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, kupatilo, fen, wifi i balkon ili terasu.

Sadržaj:

glavni restoran, bar pored bazena, ležaljke i suncobrani kod bazena, Wifi u celom objektu, krevetac (na upit), parking.

Usluga:

noćenje sa doručkom buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.