Hotel BARBARA 3* – Lutraki

Lokacija:

Nalazi se na samoj plaži, u mirnom delu, izolovan od gradske gužve, na početku Lutrakija, uz sam hotel Club Casino Loutraki. Ima izlaz na plažu i na glavnu ulicu koja vodi do centra Lutrakija, od koga je hotel udaljen oko 1,2km. Ispred hotela se nalazi prostor za istinski dnevni odmor, mir i uživanje, sa pogledom na more. U glavnoj ulici, iznad hotela, nalazi se nekoliko restorana, kao i bar na plaži nedaleko od hotela. Hotel Barbara se nalazi na 80km od Atine.

Plaža:

Smešten na samoj plaži u Lutrakiju.

Sobe:

skromno opremljene sobe imaju telefon, TV, klima uređaj, mali frižider, terasu. Namenjene su za smeštaj dve, tri i četiri osobe. Sobe imaju po dva spojena ili odvojena ležaja, a četvorokrevetne dva spojena (jedan francuski ležaj) i dva odvojena ležaja.

Sadržaj:

Mala bašta ispred hotela, lobi sa delom za sedenje, prostor za odlaganje prtljaga, lift, Wi-Fi, parking sa 100 mesta. Skroman hotel na samoj plaži u mirnoj delu Lutrakija.

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.