Hotel Cnic Gemini 4* – Messonghi

Lokacija:

hotel se nalazi u malom letovalištu Mesongi, 50 m od plaže, a 20km od glavnog grada Krfa i aerodroma.

Sobe:

dobro opremljene, klimatizovane sobe, imaju izlaz na balkon sa delimičnim pogledom na more ili unutrašnjost. Svaka ima SATV, mini frižider i radni sto. U kupatilu se nalazi fen za kosu i toaletni pribor.
Dvokrevetna soba: sadrže veliki francuski ležaj ili dva standardna kreveta, TWC, fen, WiFi, klimu, namešten balkon sa pogledom na unutrašnjost/dvorište hotela, sef i mini frižider.
Trokrevetne sobe: sadrže veliki francuski ležaj i jedan standardni krevet, TWC, fen, WiFi, klimu, namešten balkon sa pogledom na unutrašnjost/dvorište hotela, sef i mini frižider. Family soba: porodične sobe sadrže francuski ležaj i sofu na razvlačenje (krevetac na upit), TWC, fen, WiFi, klimu, namešten balkon sa pogledom na unutrašnjost/dvorište hotela ili bočni pogled more, sef i mini frižider.

Sadržaj:

sastoji se od 123 jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, porodične sobe i apartmana. Objekat se nalazi u prostranom dvorištu, u mirnom delu, a gosti mogu koristiti: recepciju sa 24-oro časovnim radnim vremenom, parking, lift, spoljašnji bazen (ležaljke i suncobrane oko bazena), lobi bar, glavni bar, bar kod bazena, mini-biblioteku, sef u lobiju, Wi-Fi u lobiju, mini-klub za decu, teren za odbojku, mini-golf i boćanje.

Usluga:

noćenje sa doručkom. Postoji mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive uslugu.

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.