Hotel Corfu Holiday Palace 5* – Kanoni

Lokacija:

hotel je smešten u divnoj bašti sa mediteranskim rastinjem, na gradskom poluostrvu Kanoni, sa jedinstvenim panoramskim pogledom na ostrvo Pontikonisi (čuveno Mišje ostrvo). Udaljen je samo 4 km od centra grada Krfa i oko 2 km od aerodroma. Hotel ima sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu, udaljenu 150 m od hotela, povezanu stepenicama i liftom.

Sobe:

hotel se sastoji od glavne zgrade sa 7 spratova (3 lifta) i 36 bungalova okruženih baštom, sa ukupno 264 sobe. Hotel sadrži sledeće tipove soba:
Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi i namenjene su za dve do tri osobe (dva standardna ležaja ili francuski ležaj i pomoćni ležaj, na razvlačenje). Poseduju kupatilo sa kadom/tušem, wc, fen, telefon, SAT TV, mini-bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), klima uređaj, balkon ili terasu. Sobe gledaju na baštu ili jezero, delimično ili direktno na more.
Superior sobe su na gornjim spratovima hotela i imaju pogled na more ili jezero. Superior sobe u bungalovima imaju pogled na more. Smeštene su pored glavne zgrade, okružene su zelenilom. Poseduju kupatila sa kadom/tušem, wc, fen, telefon, SAT TV, minibar (uz doplatu), sef (uz doplatu), klima uređaj, balkon ili terasu. U ove sobe se mogu smestili do tri osobe, a treći ležaj je pomoćni.
Sobe u bungalovima su namenjene za dve do četiri osobe (dva standardna ležaja ili francuski ležaj i dva pomoćna ležaja).

Sadržaj:

recepcija, restorani sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjom, suši bar, barovi, spoljašnji bazen sa morskom vodom, unutrašnji bazen, dečji bazen, igralište za decu, ležaljke i suncobrani kod bazena, peškiri za plažu, sauna, teretana, masaže, WiFi (uz doplatu), lift, bilijar, kuglanje, mnogobrojni sportovi na vodi, golf, stoni tenis, tenis, parking. Suncobrani i ležaljke na plaži se naplaćuju.

Usluga:

polupansion (doručak i večera) – buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.