Hotel EGLI 3* – Lutraki

Lokacija:

Hotel Egli nalazi se u centru samog mesta, 200 m od luke Lutraki i jako blizu okolnih barova, taverni i minimarketa. Skroman hotel nalazi se nedaleko od gradskog parka i početka šetališta uz more (oko 200 m). Početak gradske plaže udaljen je na oko 300 m od hotela. Hotel ima sopstveni mali deo šljunkovite plaže i vrt. Hotel ima sobe sa pogledom na more ili bazen. Nalazi se na samoj plaži, i svaka soba ima svoj balkon. Sve sobe imaju klimu, TV, kupatilo sa tušem i fenom. Na 10 m od hotela, preko puta, nalazi se termalni izvor Lutraki, sa lekovitom vodom. Besplatan wifi internet dostupan u celom hotelu.

Sobe:

Sobe su prostrane i imaju pogled na more ili bazen gradskog spa centra. Sve su klimatizovane i imaju TV, kupatilo, fen i besplatan wifi internet.

Sadržaj:

Hotel ima salu za doručak (restoran), lobi sa TV-om i hotelski bar, terasu za sunčanje.

Usluga:

noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).
Napomena: na svim plažnim barovima u Lutrakiju uz konzumaciju pića je moguće koristiti ležaljke i suncobran.

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.