Hotel Ionian Plaza 3* – Argostoli

Lokacija:

hotel Ionian Plaza se nalazi u centru Argostolija, sa panoramskim pogledom na legendarni trg Argostoli, raskošna brda, ovaj višestruko nagrađivani hotel Ionian Plaza nudi jedinstvenu retrospektivu ostrva Kefalonija. Smešten u srcu grada, ovaj znameniti hotel je na samo nekoliko minuta hoda od ekskluzivne šoping zone. Lokacija u srcu Argostolija je savršena baza za otkrivanje svetski poznatih atrakcija na ostrvu, aerodrom je udaljen 7 km od hotela i 2 km od mesta Lassi gde se nalaze prelepe peščane plaže.

Sobe:

hotel Ionian Plaza se sastoji od ukupno 43 sobe. Sobe u ovom hotelu gledaju na grad i imaju zvučno izolovane prozore, detektore dima i TV, kao i kupatila sa fenom za kosu i peškirima. Opremljeni su klima uređajem, većina soba ima balkon sa pogledom na grad.
Klasična dvokrevertna soba: površine 18m2 sastoji se od spavaće sobe sa velikim francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta sa balkonom koji gleda na trg. Kupatilo ima tuš kabinu, soba nudi klima uređaj, LCD TV sa kablovskim kanalima i frižider. Smeštaj za maksimalno dve odrasle osobe i bebu (mogućnost dodavanja kreveca).
Klasična trokrevetna soba: površine 21m2 sastoji se od spavaće sobe sa velikim francuskim krevetom i standardnim krevetom, sa balkonom koji gleda na trg. Kupatilo ima tuš kabinu, soba nudi klima uređaj, LCD TV sa kablovskim kanalima i frižider. Smeštaj za maksimalno tri odrasle osobe i bebu (mogućnost dodavanja kreveca).

Sadržaj:

hotel ima zajednički salon, SATV i bar. U celom objektu je dostupan besplatan WiFi. Gosti mogu da koriste Spa i wellness centar.

Usluga:

noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.