Hotel Lefkoniko Bay 3* – Retimno

Lokacija:

nalazi se na samo 30 m od plaže od koje ga deli ulica, oko 500 m od centra grada, i preko puta hotela Lefkoniko beach.

Sobe:

Studio: imaju klimu (besplatno), SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, mini kuhinja opremljena osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, balkon/ terasa.
Apartmani: imaju dnevnu i odvojenu spavaću sobu, klima (besplatno), SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, mini kuhinja opremljena osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, balkon/terasa.

Sadržaj:

recepcija (u hotelu Lefkoniko Beach 4*), restoran, snack bar, stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, WiFi u javnim prostorijama (besplatno), dva bazena za odrasle i jedan za decu. Svi klijenti imaju mogućnost da koriste sve sadržaje hotela Lefkoniko beach 4*.

Usluga:

polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje). Večera se služi u hotelu Lefkoniko Beach 4* koji je udaljen 50 m od hotela Lefkoniko Bay 3*.

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.