Hotel Limanaki 3* – Lassi

Lokacija:

hotel Limanaki se nalazi u ljupkom zalivu Argostoli, na samo 50 m od zaliva Limanaki. Hotel Limanaki je udaljen 2 km od centra Argostolija, a 3 km od mesta Lassi gde se ujedno i nalaze neke od najpopularnijih plaža na ostrvu, aerodrom je udaljen oko 9 km od hotela.

Sobe:

ovaj smeštaj se sastoji od 32 sobe, klimatizovane sobe imaju telefon sa direktnim biranjem, WiFi i satelitsku televiziju, kao i prostrana kupatila sa besplatnim toaletnim priborom, fenom za kosu i kadom. Prelepe jedinice imaju neverovatni pogled na vrt ili more.
Standardna dvokrevertna soba prizemlje: prostrana soba od 20 m2 sa kupatilom. Sve sobe su prostrane, sa modernom opremom. Sobe mogu imati pogled na bazen ili vrt. Sadržaji uključuju klima uređaj, moderan flat TV, sef, kupatilo sa tušem, terasu ili balkon sa garniturom za sedenje, velike garderobne prostore, besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Standardne sobe u prizemlju imaju dva odvojena kreveta i mogu da prime do dve odrasle osobe.
Standardna dvokrevetna soba pogled more ili bazen: prostrane sobe od 20m2. Sve sobe mogu imati pogled na more, bazen ili vrt u zavisnosti od sprata i zgrade. Ove sobe nalaze se u glavnoj zgradi hotela, nudeći udoban pristup glavnim sadržajima hotela. Sadržaji uključuju klima uređaj, moderan flat TV, sef, kupatilo sa tušem ili kadom, terasu ili balkon sa garniturom za sedenje, velike garderobne prostore, besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Standardne dvokrevetne sobe ovog tipa imaju bračni ili dva odvojena kreveta, okrenute ka moru i mogu da prime dve odrasle osobe.
Trokrevetna soba pogled more ili bazen: prostrane sobe od 24m2. Sve sobe mogu imati pogled na more, bazen ili vrt u zavisnosti od sprata i zgrade. Ove sobe nalaze se u glavnoj zgradi hotela, nudeći udoban pristup glavnim sadržajima hotela. Sadržaji uključuju klima uređaj, moderan flat TV, sef, kupatilo sa tušem ili kadom, terasu ili balkon sa garniturom za sedenje, velike garderobne prostore, besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Trokrevetne sobe ovog tipa imaju francuski ležaj i jedan singl krevet, mogu da prime tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i jedno dete.

Sadržaj:

na raspolaganju gostima  je takođe i hotelski bazen sa hidromasažnom kadom i odeljkom za decu. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu, hotel poseduje besplatan privatni parking.

Usluga:

noćenje sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.