Hotel Livadi Nafsika 3* – Dassia

Lokacija:

hotel se nalazi u mirnom delu mesta Dassia, uvučen od glavnog puta. Od peščano-šljunkovite plaže je udaljen 300 m. Zbog dobre lokacije preporučuje se parovima koji žele miran odmor. Od aerodroma i grada Krfa udaljen je oko 12 km i sa njim je povezan linijom lokalnog autobusa čija se stanica nalazi 150 m od hotela. Prodavnica se nalazi 300 m od hotela.

Sobe:

svaka od 98 soba ima kupatilo (tuš/WC, fen za kosu), klimu, mini frižider, SAT TV, telefon i balkon. Namenjene su za smeštaj dve do tri osobe. U sobama se nalaze dva odvojena standardna kreveta ili francuski ležaj. Treći krevet je standardni.

Sadržaj:

recepcija, WiFi, restoran, bazen sa delom za decu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima za goste, teniski teren, bilijar, stoni tenis, parking, sef na recepciji (uz doplatu).

Usluga:

noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.