Hotel Mandraki Village 4* – Koukounaries

Lokacija:

smešten je u neposrednoj blizini ekološkog parka Kukunaries, 13 km od grada Skijatosa, 14 km od aerodroma, 12 km od luke, 50 m od stanice sa koje autobus saobraća do gradića Skijatos, 50 m od super marketa i 200 m od plaže Kukunaries. Idealno je mesto za porodičan odmor i porodice sa malom decom.

Sobe:

raspolaže sa 38 soba raspoređenih u 8 smeštajnih jedinica.
Superior dvokrevetne sobe (22-24m2) nalaze se u narandžastoj, zelenoj i roze dvospratnoj zgradi hotelskog kompleksa. Svaki sprat ima četiri sobe, od kojih sve imaju sopstveni balkon ili terasu sa pogledom na baštu hotela. Sobe imaju SAT TV, klimu, telefon, sef, mini frižider, kupatilo, fen. Sve sobe nude smeštaj visokog standarda i mogu da spavaju max do 3 osobe. Treći ležaj je sofa na razvlačenje.
Junior suite (33m2) – sobe su opremljene SAT TV, klimom, telefonom, sefom, mini frižiderom, kupatilom, fenom. Namenjen je za najviše 2 odrasle osobe i dvoje dece. Opremljen je francuskim ležajem i sofom na razvlačenje. Sa pogledom na hotelski bazen 4 apartmana se nalaze na prvom spratu, dok su preostala 4 apartmana smeštena na drugom spratu svetlo plave zgrade.
Family suite (oko 40 m2) ima dve spavaće sobe odvojene staklenim ili kliznim vratima. Svaka soba ima kupatilo, sef, mini frižider, SAT TV, telefon i balkon.

Sadržaj:

pansionski restoran, a la card restoran „Elia“, bar pored bazena, bazen, dečiji bazen, besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena, dečije igralište, wifi internet, krevetac, baby sitting, doktor po pozivu, parking. U hotelu je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca (na upit).

Usluga:

noćenje sa doručkom buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.