Hotel Mayor Pelekas 5 * – Pelekas

Lokacija:

hotel Mayor Pelekas Monastery se nalazi na oko 200 m od peščane plaže (stepenicama se silazi do nje), u blizini sela Pelekas, 15 km od grada Krfa, 14 km od aerodroma. Krfski aqua park Aqualand i golf klub se nalaze na 5 km od objekta.

Sobe:

Standardna dvokrevetna soba: 18 m2, kupatilo sa fenom, sat tv, mini frižder, WiFi (besplatno) klima (besplatno), sef (besplatno), balkon/terasa. Mogućnost smeštaja dve osobe. Francuski krevet ili dva odvojena kreveta.
Superior dvokrevetna soba: 22 m2, kupatilo sa fenom, sat tv, mini frižder, WiFi (besplatno), klima (besplatno), sef (besplatno), balkon/terasa. Mogućnost smeštaja dve osobe i jednog deteta. Francuski krevet i krevet na razvlačenje ili dva odvojena kreveta i kauč na razvlačenje.
Junior suite pogled more: 25m2, kupatilo sa fenom, sat tv, mini frižder, WiFi (besplatno), klima (besplatno), sef (besplatno), balkon/terasa. Mogućnost smeštaja tri osobe i jednog deteta. Francuski krevet i kauč na razvlačenje ili dva odvojena kreveta i kauč na razvlačenje.

Sadržaj:

hotel raspolaže sa 189 soba, recepcija, lobi bar, dva restorana, besplatan wi-fi internet, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, teretana, masaža (doplata), teren za odbojku na pesku, stoni tenis, animacija, bilijar, mini klub, igralište za decu, dečiji meni, servis za pranje rublja (doplata), mini market, baby sitting (doplata), parking. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Usluga:

Parking: besplatan javni parking moguć na licu mesta, nije potrebna rezervacija.
Polupansion, mogucnost doplate za ALL INCLUSIVE

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.