Hotel MITSIS GALINI WELLNESS SPA 5*

Lokacija:

hotel Galini pripada poznatom lancu Mitsis hotela. Nalazi se u mestu Kamena Vurla, koje je poznato po termalnim izvorima, u živopisnoj dolini eukaliptusa. Od aerodroma u Atini udaljen je 160km a od plaže 50m.

Plaža:

Hotelska plaža se nalazi preko puta hotela, udaljena je oko 50m od recepcije, ležaljke i suncobrani su besplatni za korišćenje uz konzumaciju jednog pića.

Sobe:

Sobe hotela Galini dobro su opremljene modernim sadržajima. Standardne sobe mogu biti sa pogledom na more ili na baštu, a na podu može biti ili tepih ili mermer. Sve standardne sobe imaju kupatilo, fen, bade mantil i papuče, telefon, telefon u kupatilu, satelitski TV, balkon ili terasu, sef, klima uređaj i mini bar. Pored opisanog tipa, hotel raspolaže sa tipom sobe – mezonet (porodična soba na dva nivoa).

Sadržaj:

Mitsis Galini resort ima mnogobrojne sadržaje. Gostima su na raspolaganju tri restorana i tri bara, otvoreni bazen sa đakuzijem, otvoren bazen sa termalnom vodom, spa i wellnes centar, TV salon, wi-fi interet u lobiju (besplatno), teretana, soba za kartanje, služba za čuvanje dece (na upit uz doplatu), teniski teren, teniska oprema i časovi tenisa (uz doplatu), fudbal i odbojka na plaži, dnevna i večernja animacija. Za najmlađe goste, hotel je obezbedio dečji bazen, igralište (za decu od 4 do 12 godina) i mini disko. Ležaljke i suncobrani su besplatni pored bazena dok se na plaži plaćaju. Hotel ima moderno opremljen SPA i WELNES centar koji se prostire na 3000m². U okviru Spa centra je bazen sa morskom vodom, bazen sa termalnom vodom, đakuzi, sauna, solarijum, teretana, hamam. Spa centar nudi razne tretmane za negu lica i tela. Doktor na poziv (uz doplatu), parking(besplatno), usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Usluga:

punpansion (doručak i večera) – buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.