Hotel Popi Star 2* – Gouvia

Lokacija:

skroman hotel, nalazi se na istočnom delu ostrva, u malom turističkom mestu Gouvia. Od peščano-šljunkovite plaže udaljen je 200 m, od grada Krfa 7 km. U blizini hotela postoje brojne prodavnice, restorani i taverne. 350 m od hotela nalazi se autobuska stanica, a najbliži supermarket udaljen je 50 metara.

Sobe:

hotel broji ukupno 70 soba. Svaka soba ima kupatilo, balkon, mini-bar, SAT TV, klima uređaj (uz doplatu), sef i telefon. Standardne sobe namenjene su smeštaju dve do tri osobe (francuski ležaj i pomoćni ležaj ili dva standardna kreveta i pomoćni ležaj). Porodične sobe sastoje se od dve prostorije, koje nisu odvojene vratima. U jednoj prostoriji nalazi se francuski krevet ili dva odvojena, standardna kreveta, a u drugoj kreveti na sprat. Namenjene su smeštaju dvoje odraslih i dvoje dece.

Sadržaj:

u sklopu hotela su recepcija, bazen, bar, restoran, parking, stoni tenis i dečje igralište. WiFi je dostupan u lobiju hotela i besplatan je. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani na bazenu i besplatni su. Peškiri za bazen su dostupni uz depozit.

Usluga:

noćenje sa doručkom (buffet servise, samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.