Hotel Simena 5* – Kemer

Položaj hotela: Hotel Simena se nalazi u regiji Çamyuva. Udaljen je 10 km od Kemera i 65 km od aerodroma Antalija.
Plaža: Hotelska privatna plaža je udaljena je 250 m od hotela Simena 5*i cca 500 m od Villa bloka i šljunkovito-peščana je. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
Sobe: Ukupan broj soba hotela Simena 5* je 304 u hotelskoj zgradi i vilama.
Standardna  soba u hotelu ima oko 36 m² (max 2 odrasle + 1 dete + beba ili 3 odrasle), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj. Villa superior garden suite ima oko 45 m2 , velika spavaća soba, (max 2 odraslih +2 dece + beba  ili 3 odraslih + dete + beba). Sve sobe hotela Simena 5* imaju balkon, kupatilo sa kadom , fen, pogled na baštu, bazen ili planinu, split klimu , direktnu telefonsku liniju, tepih ili keramički pod, mini bar (voda i bezalkoholna pića po dolasku, kasnije se voda dopunjuje svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale. Sve sobe u Villa bloku imaju balkon, pogled na baštu, bazen ili planinu, kupatilo sa kadom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, pločice ili tepih, mini bar (voda i bezalkoholna pića po dolasku, kasnije se voda dopunjuje svakodnevno), sef, SATTV sa muzičkim kanalima. Hotelski sadržaj: Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, bar pored bazena, lobi bar, A’la Carte restorani (italijanski, riblji i turski), barovi u okviru hotelskog kompleksa, otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, 2 tobogana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, odbojka, košarka, zabavni program tokom dana i večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina, dečije igralište,mini disko, Wi Fi je besplatan u lobiju. Uz doplatu:  usluga lekara, prodavnice, frizer, telefon, fax, internet, čuvanje dece, salon lepote, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, sportovi na vodi, masaža, salon lepote, osvetljenje za teniske terene i oprema, uvozna pića koja nisu na meni listi, specijalni stari viski i vina, A’la Carte restorani sa rezervacijom unapred i doplatom, sveže ceđeni sokovi,turska kafa, sobna usluga, sva pića posle 00.30h. Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, kafa, kolači i sladoled (u određenim satima), turska kafa, kokteli, noćna supa, domaća i pojedina strana alkoholna i bezalkoholna pića. Napomena: ekonomičan hotel sa kategorijom 5 *.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.