Hotel SISSY 3* – Kamena Vourla

Lokacija:

Nalazi se nedaleko od centra Kamene Vourle, u lepom ambijentu, ispunjenom zelenilom. Radnje i brojne kafeterije nalaze u neposrednoj blizini, a šljunkovita plaža je udaljena oko 100 m. Ležaljke i suncobrani dostupni su na plaži hotela.

Sobe:

Hotel raspolaže sa oko 100 soba. Sve sobe imaju kupatilo i balkon, poseduju SAT TV, klima uređaj, frižider, Wi-Fi internet, sef, fen, telefon. Sobe mogu biti dvokrevetne ili trokrevetne, a treći ležaj je pomoćni.

Sadržaj:

Recepcija, lobi, restoran, otvoreni bazen, internet kutak, Wi-Fi u javnim delovima hotela, besplatan parking, bilijar, stoni tenis, sportovi na vodi, kutak za decu, lift. U lepoj bašti hotela nalazi se spoljašnji bazen i ležaljke pored bazena koje su gostima na raspolaganju bez doplate.

Usluga:

Polupansion (doručak na bazi švedskog stola, večera – meni po izboru 3 jela).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.