Hotel Skiathos Palace 5* – Koukounaries

Lokacija:

hotel se nalazi na jugozapadnoj strani ostrva, okružen borovom šumom, na uzvišenju sa kojeg se pruža zadivljujući pogled na čuvenu plažu Kukunaries. Udaljen je 150 m od peščane plaže Marata, 250 m od peščane plaže Kukunaries (koja se smatra jednom od najlepših na celom Mediteranu), 250 m do autobuske stanice, 10 km od gradića Skiatos i 12 km od aerodroma. Hotelski mini bus besplatno saobraća do i sa plaže Kukunaries, kao i do gradića Skiatos 3 puta dnevno.

Sobe:

servisom i položajem znatno se izdvaja od većine hotela na Skiatosu. U okviru hotela postoji više tipova soba: standard, superior, delux i executive.
Standard sobe su renovirane i neke od njih su okrenute prema moru, a neke prema brdu. Svaka soba ima: terasu ili balkon, kupatilo, SAT LCD TV, telefon, mini-bar, centralnu klimu i WiFi internet. Sef se može koristiti na recepciji hotela, a fen se može dobiti na upit, takođe na recepciji uz depozit.
Superior sobe su sa pogledom na plažu Kukunaries i imaju: balkon, kupatilo, LCD TV, CD stereo, fen, sef, telefon, mini- bar, klima i kablovski internet.
Delux soba pogled more su renovirane 2018.god., mogu ugostiti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Iste su opremljenosti kao i superior sobe.
Executive sobe pored ležaljki i sunconbrana na terasi, bade mantila i papuča u sobi imaju i kupatilo, LCD TV, CD/DVD stereo, fen, sef, telefon, mini-bar, klimu i kablovski internet.

Sadržaj:

hotel ima veliki restoran sa terasom u nivou otvorenog bazena sa slatkom vodom, bar na bazenu, ležaljke i suncobrane uz bazen, peškire za plažu, saunu, teniski teren, dečiji park, prodavnicu suvenira, bar sa klavirom, salu za društvene igre, usluge pranja i peglanja veša, parking, WiFi.

Usluga:

polupansion – doručak/večera – buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.