Hotel Skiathos Princess 5* – Agia Paraskevi

Lokacija:

hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža ostrva Skiatos, Agia Paraskevi. Uz hotel je smeštena i istoimena crkva, posvećena Svetoj Petki. Prekoputa hotela su restorani i prodavnica, bankomat. 100 m od ulaza u hotel se nalazi autobuska stanica koja povezuje hotel sa gradićem Skiatos, udaljenim oko 7 km. Hotel Skiathos Princess je jedan od najboljih i najlepših hotela na ostrvu.

Sobe:

hotel raspolaže sa 131 smeštajnom jedinicom. Sve sobe su elegantno uređene i u svom sastavu imaju kupatilo, terasu/balkon, telefon, satelitsku TV, mini-bar, fen za kosu, klimu, sef, bademantil i sobne papuče, ketler, CD. U hotelu postoji više tipova soba: standard dvokrevetne sa pogledom na baštu (28 m2, prvi sprat), superior sa pogledom na more (30m2, prvi ili drugi sprat), superior  sa delimičnim pogledom na more (28 m2, prvi ili drugi sprat), deluxe porodična soba sa pogledom na baštu ili privatnom baštom (48 m2, prizemlje ili prvi sprat,odvojen dnevni i spavaći deo), delux soba sa pogledom na more (32 m2, drugi ili treci sprat), porodična soba sa privatnom baštom (35 m2, u prizemlju sa direktnim izlazom na baštu u kojoj se nalazi sunconbran i garnitura za sedenje), delux junior suite (42 m2, prvi sprat, francuski ležaj i garnitura za sedenje sve se nalazi u jednoj prostoriji).

Sadržaj:

hotel ima nekoliko restorana i barova, dva bazena (jedan dečiji) sa pool barom i ležaljkama i suncobranima, mali SPA (jacuzzi, sauna, teretana… – uz doplatu na recepciji), WiFi internet u javnim delovima hotela (besplatno), dečije igralište, mini klub za decu, salu sa video igricama, odbojku na pesku, sportove na vodi (uz doplatu), parking. Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit. U hotelskoj taverni Pergola moguće je uživati u morskim i grčkim specijalitetima.

Usluga:

noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.