Hotel Sunrise Beach 3* – Skala Rachoni

Lokacija:

hotelski kompleks Rachoni nalazi se na jednoj od najlepših lokacija na Tasosu, u letovalištu Skala Rachoni, na nešto manje od 20 km od Limenasa, glavnog grada Tasosa. Predstavlja jedan od najpoznatijih i možda i najprodavaniji hotela na Tasosu u kategoriji hotela sa 3*.

Sobe:

sve sobe imaju TWC sa fenom, mali frižider, SAT TV, klima uređaj i terasu. Standardne sobe su veličine 18-20 m2, namenjene su za dve do tri osobe (2 standardna ležaja ili francuski ležaj i pomoćni ležaj). Superior sobe su renovirane, veličine su 23 m2, namenjene su za dve do tri osobe (2 standardna ležaja ili francuski ležaj i pomoćni ležaj). Superior sobe se nalaze u bungalovima i namenjene su za dve do četiri osobe (2 standardna ležaja ili francuski ležaj i sofa (skoro kao pravi ležaj); četvrta osoba (dete do 13 god.) deli zajednički ležaj). Superior sobe sa krevetima na sprat su renovirane 2016.god., namenjene su za dve do četiri osobe (2 standardna ležaja ili francuski ležaj i krevet na sprat).

Sadržaj:

sastoji se od nekoliko celina: Rachoni Bay (najstariji deo hotela), Rachoni Resort, Rachoni Sunrise i najnoviji deo Rachoni de lux. Rachoni hoteli se nalaze na predivnoj peščanoj plaži, ima dva bazena i dečji bazen, dva bara na plaži i pored bazena, sa ležaljkama i suncobranima. Ono što možda, pored plaže i pozicije, najviše ističe ovaj kompleks, su u Sunrise delu, lepi, potpuno renovirani, bungalovi, sa po dve sobe i izlazom na baštu. Kompleks ima i sopstveni parking ispred hotela. Pored navedenih sadržaja hotelski kompleks ima: recepciju, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), WiFi internet u javnim delovima hotela (besplatno), stoni tenis (bez doplate), bilijar (besplatno). Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu.

Usluga:

polupansion ili sve uključeno: doručak, ručak i večera – buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.