Hotel Tomato Beach 3* – Megali Ammos

Lokacija:

hotel se nalazi na 40 m od jedne od najpopularnijih plaža na ostrvu Megali Amos. Od glavnog grada je udaljen 1 km, a od međunarodnog aerodroma 2 km. U neposrednoj blizini hotela se nalazi autobuska stanica sa koje saobraća lokalni autobus do svih popularnih plaža na ostrvu. Potpuno je renoviran prema visokim standardima. Sve je urađeno sa posebnom pažnjom i željom da se gost oseća posebno i uživa u svakom trenutku svog odmora.

Sobe:

hotel ima pet tipova soba kako bi zadovoljio potrebe najzahtevnijih gostiju. Sve sobe imaju oko 20 m2. Standardne sobe i suite sobe imaju pogled na baštu, dok superior sobe imaju pogled na more. Sve sobe su opremljene klimom, mini frižiderom i TV-om. U sklopu svake sobe se nalazi kupatilo i balkon.

Sadržaj:

hotel se nalazi okružen lepo uređenim vrtom kome poseban šarm daje mediteranska vegetacija. Besplatan bežični internet je dostupan gostima u celom objektu. U hotelu se nalazi restoran i kafeterija.

Usluga:

noćenje sa doručkom buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.