Hotel VASSILIKON 3* – Lutraki

Lokacija:

Hotel Vassilikon se nalazi na samo 50 metara od plaže Lutraki koja je označena Plavom zastavicom i na 200 metara od termalnih izvora. Hotel ima tradicionalni bar koji služi doručak na bazi švedskog stola. Objekat nudi klimatizovane sobe i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama.
Korintski kanal je udaljen 4 km. Osoblje na recepciji koja radi non-stop može vam pružiti informacije koje su Vam potrebne. Atina je udaljena 80 km. Javni parking u okolini hotela može se besplatno koristiti.

Sadržaj:

Hotel raspolaže sa 28 soba. Sobe u hotelu uređene su u zemljanim tonovima i imaju drveni pod, a od sadržaja poseduju TV i mini-bar. U svakoj sobi postoji sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Neke smeštajne jedinice imaju balkon sa kog se pruža pogled na planinu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom – buffet servis (samposluživanje). Napomena: na svim plažnim barovima u Lutrakiju uz konzumaciju pića je moguće koristiti ležaljke i suncobran.

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.