Hotel VIOLETTA 3* – Kamena Vourla

Lokacija:

hotel Violetta se nalazi na mirnom mestu u primorskom letovalištu Kamena Vurla, na sat i po vremena vožnje od Atine. Smešten je na samom šetalištu pored plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se besplatno koriste uz konzumaciju jednog pića. Lokacija hotela služi kao idealna baza za istraživanje Termopila, Peliona, Delfa i malih, živopisnih sela na obližnjim planinama.

Sobe:

sobe su prostrane. Sve sobe poseduju kupatilo, TV, telefon, sef, klima uređaj, mini-bar, toaletni pribor, besplatan WiFi u sobama.  Standardna soba, površine oko 18-22 m2, mogu biti sa pogledom na more ili planinu. Predviđene za smeštaj 2 odrasle osobe.

Sadržaj:

gostima je na raspolaganju restoran, bar, snek bar, posluga u sobi, WiFi besplatan u celom kompleksu, dozvoljeni manji kućni ljubimci (na upit), besplatan privatni parking.

Usluga:

noćenje i doručak – služi se pojačani kontinentalni doručak.

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.