Icos Oceania 5* – Nea Moudania

DOBRODOŠLI U BESKRAJNI NAČIN ŽIVOTA
Nagrađivani Ikos Resorts ponovo osmišljavaju luksuzni sveobuhvatni odmor na plaži širom Mediterana; od poluostrva Halkidiki u severnoj Grčkoj, ostrva Krf i Kos do španske Kosta del Sol u Esteponi, blizu glamurozne Marbelje.
Jedinstveno mediteransko iskustvo, Ikos Resorts bez napora kombinuje uslugu sa pet zvezdica sa lakoćom i udobnošću luksuznog all-inclusive.
Beskonačni stil života sa potpisom obećava besprekoran boravak sa karakterističnim detaljima kao što su meniji sa Michelinovim zvezdicama, prepoznatljivi kokteli vrhunskih miksologa, dečiji klubovi i sjajna avantura lokalne vožnje po okolini – sve uključeno.

STVORILI KUVARI SA MIŠELENSKIM ZVEZDAMA
Naši meniji okupljaju ukusne sastojke iz celog Mediterana. Za doručak, ručak i večeru, počastićemo vas zadivljujućim nizom ukusa iz Grčke, Italije, Francuske, Azije i šire. Takođe ćete uživati 24-časovnu poslugu u sobi, mnoštvo opcija za ručavanje i konobarske usluge u vašoj ležaljci, da ne spominjemo brendirana alkoholna pića u vašem mini baru, prepoznatljive koktele i iskusne somelijere, koji čekaju da vas upoznaju sa 300 vrhunskih etiketa vina u naše podrume.

OČEKUJTE AVANTURE PRILAGOĐENO ISTRAŽIVAČIMA, KOJU GOD DA IMATE
Osećate se aktivnim? Želite da probate nešto novo? Naši uzbudljivi izleti savršeni su za one koji žele da otkriju istoriju, kulturu i živopisni, kreativni duh lokalnog kraja i njegovih ljudi. Nazad u odmaralištu, tu je živa muzika, filmovi koje morate pogledati, produkcije na Vest Endu u našim pozorištima na otvorenom, besplatne vodene aktivnosti na česmi i razne aktivnosti na kopnu kao što su odbojka, tenis i fudbal. Uz pomoć naše stručne brige o deci, ima dosta toga da zabavi celu porodicu – od mališana do onih koje je teško zadovoljiti.

IKOS RESORTI SU POSTAVLJENI NA NAJSPEKAKULATNIJIM LOKACIJAMA
Prošetajte finim, belim peskom naših privatnih plaža, protežući se uz kristalno čisto more Mediterana. Obećavamo moderan, prostran smeštaj i izbor veličina soba koje će zadovoljiti sve zahteve. Bez obzira da li pravite pauzu kao par ili na odmoru sa celom porodicom, ambijent je intiman, a izgled elegantan.


IZVOR: icosresort.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.