Imperial Nea Skioni 3* – Nea Skioni

Hotel Imperial se nalazi na samoj plaži i nudi smeštaj sa 3 zvezdice u blizini plaže Nea Skioni Village. U ovom hotelu u Nea Skioni naći ćete i transfer do aerodroma i 24-časovnu pomoć na recepciji.

Objekat se nalazi na plaži, otprilike 20 minuta hoda od Ekklisia Panagia Faneromeni i na 0,4 km od Agios Nikolaosa. Hotel je udaljen nekoliko koraka od plaže.

Neke sobe su opremljene zasebnim toaletom i tušem. Gosti takođe mogu uživati u pogledu na more.

Ovaj hotel u Nea Skioni nudi dnevni doručak na bazi švedskog stola u restoranu. Poseduje bar pored bazena gde su na raspolaganju bilijar i salon. Giorgos ima svoj izbor mediteranskih i grčkih jela i nalazi se na otprilike 5 minuta hoda. Luka je u blizini. Solun je najbliži aerodrom, udaljen 105 km od hotela Imperial.

Internet:
Besplatan bežični internet u javnim prostorima

Parking:
Parking dostupan

Transfer:
Plaćeni aerodromski prevoz

Aktivnosti i zabave:
Bilijarski stolovi

Usluge:
24-satni prijem
Višejezično osoblje
Sobna usluga
Domaćinstvo
Unajmiti kola

Trpezarija:
Restoran
Bar, salon

Za posao:
Prostorije za sastanke, bankete

Za decu:
Dječji krevetići

Objekti za slobodno vreme:
Sezonski otvoreni bazen
Pristup plaži

Za osobe sa invaliditetom:
Pristup invalidskim kolicima

Sobe imaju:
Klima uređaj
Terasu

Kupatilo ima:
Besplatne toaletne potrepštine

Mediji:
Televizor sa ravnim ekranom
Telefon

Opšti objekti:
Sobe za nepušače
Lift

Kućni ljubimci:
Nema kućnih ljubimaca

Prijava:
od 14:00 do 22:00

Odjava:
do 11:00 časova

Dodatni ležajevi:
Ne postoji kapacitet za pomoćne ležaje u sobi.


IZVOR: imperial-chalkidiki.hotelschalkidiki.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.