Imperial Shams Abu Soma Resort 5*

Lokacija:

hotel se nalazi u u regiji Soma Bay, od starog centra Hurgade (Sakkala) udaljen je oko 50 km, od aerodroma u Hurgadi 45 km.

Plaža:

privatna peščana plaža. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.

Sobe:

hotel raspolaže sa 322 sobe.
Standardne sobe su površine oko 30 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, klimu, TV, telefon, sef, mini frižider, balkon/terasu. Većina soba ima delimičan pogled na more.

Sadržaj:

recepcija, lobi, glavni restoran, 2 a la cart restorana, 5 barova, 2 bazena, dečiji bazen, mini klub, dečije igralište, mini disko, animacija za decu, spa i fitness centar, skvoš, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, bilijar, parking, škola ronjenja.
Uz doplatu:  wi-fi internet, room servis, doktor, masaže i tretmani u spa centru, sauna, usluga pranja veša, bilijar, prodavnice, svi sportovi na vodi, škola ronjenja, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.

Usluga:

All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, sladoled, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive Concept

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.