Istanbul Beach Hotel 4* – Kemer

Položaj hotela: hotel se nalazi na 50 km od aerodroma u Antaliji, 6 km od centra Kemera u regiji Camyuva. Izgrađen je 1996., a renoviran 2019. godine.
Plaža: hotel  je udaljen 150 m od peščano – šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani se ne plaćaju na plaži.
Sobe: hotel ima 98 soba.
Standardna soba ima oko 17 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj. Sobe imaju kupatilo, sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu , split klimu, telefonsku liniju, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali,  terasu/balkon. Hotelski sadržaj: recepcija, glavni restoran, bar pored bazena i bar na plaži , wifi internet (besplatno u lobiju), dečije igralište, otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, stoni tenis, pikado, tursko kupatilo, sauna, fitnes, animacija tokom dana i večeri, mini klub za decu od 4-12 godina i igralište za decu. Uz doplatu: telefon, doktor, bilijar, svi motorizovani vodeni sportovi, room servis, prodavnice, uvozna pića, sva pića posle 22h, sveže voćne sokove, tursku kafu, flaširana pića, sva pića i hrana na plaži, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge. Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10h do 22h. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. Napomena: Ekonomičan hotel.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.