Istion Club 5* – Nea Potidea

Savršena lokacija uz more
Smešten na udaljenosti od samo 55 km od solunskog aerodroma Makedonija i samo 2 km od grafičkog sela Nea Potidea na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju, Istion Club vam želi dobrodošlicu da uživate u idiličnom okruženju sa kristalno čistim morem i veličanstvenim pogledom, postavljenom u pozadini mitskog Mount Olimpus.

Uživajte u ukusnim ukusima
Naš glavni kuvar i njegov tim posvećeni su da vam ponude sveže pripremljena zdrava jela mediteranske i internacionalne kuhinje. Uživajte u našim bifeima u porodičnoj, nekomplikovanoj atmosferi i birajte između raznih ukusnih jela i primamljivih deserta koje ćete dugo pamtiti

Opušteni raj za odmor na Halkidikiju
Istion Club Hotel & Spa smešten u prelepom zalivu Nea Potidea na Halkidikiju, pruža savršeno okruženje za luksuzan i opuštajući odmor. Izgrađen 2007. godine, hotel karakteriše niska visina, moderan dizajn smešten u prelepom pejzažu. Raznovrsnost udobnih, modernih soba i širok spektar kvalitetnih sadržaja upotpunjeni su besprekornom i ljubaznom uslugom. Svi članovi osoblja Istion Cluba sa nestrpljenjem će vam poželjeti dobrodošlicu u nezaboravno iskustvo odmora.

Opustite se i napunite telo i dušu u našem SeaSens SPA centru
Razmazite se, odmorite i prepustite udobnosti i očistite svoj umor u našem SeaSens SPA centru. Uživajte u potpunom blagostanju u našoj banji od 600 m², opremljenoj saunom, parnim kupatilom, đakuzijem, bazenom, salom za fitnes kao i nekoliko soba za tretmane.


IZVOR: istionclub.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.