JAZ CASA DEL MAR BEACH 5*

Lokacija:

Popularan hotel Jaz Casa Del Mar Beach (ex.Grand Plaza Hotel), renoviran 2019/20 godine, nalazi se na samoj, peščanoj plaži, na početku pešačke, turističke zone Hurgade-Memša. Udaljen je od centra Sakale 9 km, a od aerodroma 5 km.

Sobe:

Udobno opremljene sobe (236) podeljene su u 3 kategorije, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, mini bar, klima uređaj, sef, balkon ili terasu (većina soba).

Sadržaj:

U sklopu hotela su glavni i a la carte restoran, nekoliko barova, internet centar, menjačnica, nekoliko prodavnica, frizerski salon iservis za pranje i peglanje.

Sport i zabava:

Hotel ima 2 spoljašnja bazena koji su okruženi palmama, jedan sa delom za decu, akva park u hotelu Jaz Casa Del Mar Resort (preko puta ulice), stoni tenis, terene za tenis, pikado, bilijar, vaterpolo, ronilački centar, sportove na vodi, spa centar u okviru koga su đakuzi, sauna, parno kupatilo i fitnes. Za najmlađe je predviđen dečiji bazen, igralište i dečji klub. Za zabavu i rekreaciju svih gostiju brine animatorski tim. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate, na plaži i pored bazena.

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.