JAZ CASA DEL MAR RESORT 4*

Lokacija:

Hotelski kompleks Jaz Casa Del Mar Resort, (do 2019.god. poslovao pod imenom Grand Plaza Resort), nalazi se na šetalištu Memša, preko puta hotela Jaz Casa Del Mar Beach (ex. Grand Plaza) od kojeg ga deli ulica. Gosti  hotela Jaz Casa Del Mar Resort koriste sopstvenu peščanu plažu koja se nalazi pored plaže hotela Jaz Casa Del Mar Beach. Hotel je udaljen od centra Sakale 5 km, a od aerodroma Hurgada 3 km. Gosti hotela Jaz Casa Del Mar Resort mogu da koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

Sobe:

Hotel Jaz Casa Del Mar Resort ima 199 superior i porodičnih soba sa kupatilom, fenom, TV, telefonom, klima uređajem, sefom, balkonom ili terasom.

Sadržaj:

U sklopu hotela Jaz Casa Del Mar Resort je glavni restoran sa terasom sa pogledom na bazen, La Terace restoran, bar pored bazena i bar u lobiju, bar na plaži, diskoteku, internet centar, frizerski salon, menjačnica i rent-a car.

Sport i zabava:

Hotel Jaz Casa Del Mar Resort ima 2 spoljašnja bazena (jedan se greje zimi), stoni tenis, pikado, ronilački centar, razne sportove na vodi. Hotel Jaz Casa Del Mar Resort za najmlađe goste nudi: dečiji bazen, mini Agua park, igralište i dečji klub.

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.