JAZ MAKADINA 5*

Lokacija:

Jaz Makadina hotel sagrađen u nubijsko-marokanskom stilu, nalazi se u Hurgadi, u centru turističke zone Makadinat Makadi, na privatnoj peščanoj plaži koja ima i koralni greben, što hotel čini zanimljivim ljubiteljima bogatog podvodnog sveta i ronjenja. Hotel je udaljen 3 km od vodenog parka Makadi Water World (do koga saobraća hotelski šatl bus), 35 km od centra Memše  i 30 km od aerodroma. Gosti hotela Jaz Makadina bez doplate mogu da koriste peškire, ležaljke i suncobrane, pored bazena i na plaži.

Sobe:

Hotel Jaz Makadina raspolaže sa 270 superior (max 2 odrasle osobe a dve odrasle osobe i dete do 13 god na upit) i family soba. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, većina soba ima balkon/terasu/francuski balkon ili samo prozor.

Sadržaj:

U sastavu hotela Jaz Makadina je glavni restoran, 7 a la carte restorana, shisha bar, rent-a-car, apoteka, frizerski salon, prodavnice, suvenirnice, salon lepote, bankomat, servis za pranje i peglanja i internet centar.

Sport i zabava:

U ponudi hotela Jaz Makadina su i 2 spoljašnja bazena (jedan se greje tokom zime), bazen za decu, spa centar, đakuzi na otvorenom, tereni za tenis i odbojku, stoni fudbal, stoni tenis, pikado, bilijar, teretana, marina i centar za ronjenje. Ponuda hotela Jaz Makadina za najmlađe goste: bazen za decu, aqua park sa toboganima, mini klub, animacija i igralište. Gostima hotela Jaz Makadina je, uz obaveznu doplatu, dostupan i vodeni park Makadi Water World (50 raznih tobogana) do koga redovno saobraća shuttle bus kao i obližnji golf tereni.

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.