Justiniano Park Conti 5* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Okurčalar, udaljen 35 km od centra Alanje, 90 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1998. godine.
Plaža: sopstvena, peščano – šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, peškiri za plažu uz depozit.
Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 660 soba, koje se nalaze u glavnoj zgradi, bungalovima, vilama i zgradi Moonlight. Sobe u glavnoj zgradi su renovirane.
Standardne sobe su površine oko 24-28 m2 (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), nalaze se u glavnoj zgradi, imaju dva odvojena ležaja, dodatni ležaj su sofa ili krevet na rasklapanje.
Family sobe su površine oko 28-34 m2 (max 4 odrasle), imaju dve sobe odvojene vratima, gde je u jednoj francuski ležaj, a u drugoj dva standardna ležaja ili dve sofe. Nalaze se u glavnoj zgradi.
Sve sobe imaju kupatilo (zastakljeni tuš, wc, lavabo), individualnu klimu, mini bar (uz karticu koja se dobije, gosti uzimaju piće u baru i nose u sobu), TV, fen, balkon, wi-fi (uz doplatu), krevetac za bebe (uz doplatu) na upit.
Hotelski sadržaj: 1 glavni restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, turski i riblji – besplatno 1x tokom boravka), 4 bara, poslastičarnica, spoljašnji bazen, bazen za decu, unutrašnji bazen, bazen sa 3 vodena tobogana, igralište za decu, mini zoo, SPA (tursko kupatilo, sauna), fitnes centar, aerobik, teniski teren, wifi besplatno u lobiju, mini klub (4-12 godina), stoni tenis, odbojka na plaži, mini fudbal, disko.
Uz doplatu: bežični internet u sobama, a la carte restorani, bilijar, sportovi na vodi, igraonica za decu, šatl bus do Alanje, masaža, prodavnice, frizer, usluge pranja veša, doktor.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno ( doručak-ručak-večera) – buffet servis, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: stariji hotel, sa dobrom i kvalitetnom uslugom.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.