Karmir Resort & Spa 5* – Kemer

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Goynuk, 8 km od Kemera. Udaljen je 40 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2014. godine i zauzima površinu od 18.000 m².
Plaža: sopstvena – šljunkovita. Udaljena 90 m od hotela, prelazi se prometna ulica. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu. Privatni paviljoni uz doplatu, peškiri za plažu uz depozit. Bar na plaži je besplatan.
Sobe: hotel raspolaže sa 297 soba u tri bloka.
Standardne sobe su površine oko 23 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je fotelja na razvlačenje.
Family sobe su površine 34 m² (max 3 odrasle + 2 dece ili 4 odrasle + dete), sadrže dve sobe odvojene vratima i jedno kupatilo. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj, a u drugoj sobi dva standardna ležaja.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), mini bar (samo voda na dolasku), TV, telefon, sef, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: rececpija, lobi, glavni restoran, 2 a la carte restorana (italijanski i turski-uz doplatu i rezervaciju), spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, dečiji bazen i bazen sa toboganima, 3 bara, bar na plaži, amfiteatar, dečiji klub (4-12 god.), teniski tereni (osvetljenje i oprema uz doplatu), stoni tenis, pikado, fitness, sauna, tursko kupatilo, animacija i šou program za decu i odrasle, wi-fi internet besplatan u lobiju.
Uz doplatu: wi-fi internet u sobama, tretmani u spa i wellness centru, kompjuterske igre, bilijar, room servis, prodavnice, rent a car, doktor, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel se odlikuje kvalitetnom uslugom i prostranim sobama. Preporuka za goste koji žele da uživaju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.