Kemal Bay Hotel 5* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u regiji Konakli, udaljen 8 km od strogog centra Alanje, 115 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je renoviran 2016/2017. godine i zauzima površinu od 17.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita. Hotel se nalazi na samoj plaži, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima, kao i peškirima za plažu (zamena uz doplatu).
Sobe: hotel raspolaže sa 324 sobe, raspoređene u tri zgrade – glavna zgrada i dve anex zgrade.
Standardne sobe su površine oko 32 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje. Sobe u glavnoj zgradi su sa bočnim pogledom na more ili na kopno.
Sobe imaju kupatilo, fen, individualnu klimu, mini bar (samo sokovi na dolasku), TV, telefon, sef (uz doplatu), balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, a’la carte restoran (uz doplatu), lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, otvoreni bazen sa dva tobogana, otvoreni bazen za decu, aerobik, pikado, stoni tenis, mini klub (4-12 god.), igralište za decu, odbojka na plaži, program dnevne i večernje animacije za decu i odrasle, wi-fi internet je dostupan u javnim delovima hotela.
Uz doplatu:  room servis, tretmani u spa centru, tursko kupatilo, sauna, usluga lekara (na zahtev), usluga pranja i peglanja veša, bilijar, rent a car, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića i sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sladoled, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: preporuka za sve tipove gostiju, hotel je prepoznatljiv po predivnoj plaži i kristalno čistom moru.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.