King Tut Resort 4* - Hurgada

Lokacija:

hotel se nalazi na sopstvenoj plaži. Hotel je udaljen oko 5 km od stare Hurgade (Sakkala), a 8,5 km od aerodroma u Hurgadi.

Plaža:

sopstvena peščana sa koralnim grebenom (preporučuje se specijalna obuća za vodu). Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.
Sobe: hotel raspolaže sa 135 soba.

Sobe:

hotel raspolaže sa 135 soba.
Standardne sobe su površine oko 25 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj za treću osobu je sofa ili fotelja na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na hotelski kompleks ili na more.
Family sobe su površine oko 35-40 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj za treću osobu je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klimu, TV, telefon, mini bar (uz doplatu), set za kafu i čaj, balkon/terasu. Nemaju sve sobe terasu.


Hotelski smeštaj:

recepcija, lobi sa barom, restoran, bar na plaži, 2 bazena, dečiji bazen, dečiji klub, teretana, sauna, odbojka na plaži, bilijar, animacija, stoni tenis, besplatan wi-fi internet samo u lobiju hotela.
Uz doplatu: pića u disko baru, room servis, doktor, masaže i tretmani u spa centru, sauna, usluga pranja veša, bilijar, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, škola ronjenja, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.

Usluga:

All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, sladoled, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive Concept

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.