Kleopatra Ada Beach Hotel 4* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u Alanji na poznatoj Kleopatrinoj plaži, 1 km od centra Alanje, 118 km od aerodroma Antalija.
Plaža: sopstveni deo na peščanoj Kleopatrinoj plaži, udaljenoj 10 m od hotela (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani nisu uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže sa 86 soba.
Standardne sobe su površine oko 20 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je je sofa ili krevet na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, individualnu klimu, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: restoran, bar kod bazena, spoljašnji bazen sa delom za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena su uključeni u cenu, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, bar na plaži (uz doplatu).
Uz doplatu: room servis, bilijar, internet, sauna, tursko kupatilo, masaža, ležaljke i suncobrani na plaži, telefon/fax, doktor, sladoled, turska kafa, espresso, cappuccino, svi sportovi na vodi, sveže ceđeni sokovi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera), kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel je smešten u centru Alanje i gostima pruža mogućnost da dođu do bilo kakvih aktivnosti ili usluga u svako doba. Odličan je za mlade, ali i za porodice sa decom.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.