Konakli Nergis Butik Hotel – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Konakli, 12 km od centra Alanje (u blizini hotela je autobuska stanica). Udaljen je 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je otvoren 2012. godine, ima dve zgrade udaljene 100 m jedna od druge, svaka zgrada je trospratna i poseduje lift.
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita, 300 m udaljena od prve zgrade, a 200 m od druge zgrade hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu uz depozit (zamena peškira jednom u dva dana).
Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 100 soba, 50 soba u jednoj i 50 soba u drugoj zgradi.
Standardne sobe su površine oko 25 m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle + beba), sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj sofa ili fotelja na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo sa tušem, individualnu klimu, fen, telefon, mini bar (prazan), TV, sef (uz doplatu), balkon/terasu, wi-fi internet (uz doplatu).
Hotelski sadržaj: glavni restoran (nalazi se u prvoj zgradi – u bloku A i gosti koji su smešteni u bloku B koriste usluge ovog restorana), lobi bar, bar kod bazena, spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima, manji dečiji bazen, pikado, stoni tenis, bar na plaži, wi-fi internet je dostupan u javnim delovima hotela.
Uz doplatu: room servis, tenis, aerobik, stoni fudbal, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, prodavnice, telefon/fax, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga:  All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), čaj, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: ekonomičan hotel, za sve tipove gostiju koji žele miran odmor.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.