Koviou Holiday Village 3* – Nikiti

Smešten u srcu Sitonije, hotel Koviou Holidai Village nudi jedinstveno iskustvo i nezaboravan boravak u prijatnom delu Egejskog mora. Na samo 5 km od Nikitija i 13 km od Neos Marmarasa u oblasti zvanoj Elia, uživaćete na najlepšim plažama Sitonije, i predvečer Halkidki.

Okruženi pejzažom palmi, prelepim mirisom maslina i prekrasnim pogledom na zalazak sunca imaćete odmor iz snova. Hotel raspolaže sa brojnim sadržajima smeštenim na površini od 14.000m2 okruženom izuzetnom lepotom Boga prirode. Hotel je udaljen 4 minuta hoda od plaže Koviou (ili 300 metara), 90 km od aerodroma u Solunu i 99 km od grada Soluna.
Plaža u zalivu Koviou je raj na zemlji. Pored plaže nalazi se borova šuma koja nudi dašak hladnoće i prirodnog bogatstva. Bazeni i bar će zadovoljiti vašu dušu od izlaska sunca do živopisnih noćnih zvezda na čistom plavom nebu.
Paradise studiji i apartmani.
Udobne dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, ukusna hrana u hotelskom restoranu, sportski teren, bioskop i muzičke predstave, dečije igralište… Ovo je samo deo stvari do kojih možete doći u Koviou Holidai Village-u… Idealno mesto za porodični odmor, odličan izbor za romantiku, zabavu, opuštanje… Ako tražite radost ovog leta, Koviou Holidai Village je pravo mesto za vas!

IZVOR: koviouholidayvillage.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.