LA PACHA RESORT 4*

Lokacija:

Hotel Le Pacha Resort se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži u Sakali, u centru starog dela Hurgade. U neposrednoj blizini hotela Le Pacha Resort je veliki broj prodavnica i restorana. Od aerodroma Hurgada je udaljen 7 km.

Sobe:

Le Pacha Resort raspolaže sa 258 soba raspoređenih u 11 manjih zgrada. Sve sobe u hotelu Le Pacha Resort imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, telefon, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Sadržaj:

Pored glavnog restorana, hotel Le Pacha Resort ima 3 a la carte restorana (jedan je na plaži), 4 bara, diskoteku, servis za pranje i peglanje i salon lepote.

Sport i zabava:

Hotel Le Pacha Resort ima veliki spoljašnji bazen (1.585 m2), bazen za decu sa toboganom (oba se zimi greju), manji aqua park za decu i odrasle, fitnes centar i dečije igralište, mnogobrojni sportovi na vodi i hotelska marina sa centrom za ronjenje. Gosti hotela Le Pacha Resort bez doplate mogu da koriste peškire, ležaljke i suncobrane, pored bazena i na plaži.

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.